1:1 coaching for medarbejdere

Meget af din tid bruges på at arbejde. Det er derfor væsentlig, at du på din arbejdsplads trives, udfordres og udfordres tilpas. Det kræver en solid balance mellem privatliv og arbejde. Jeg kan hjælpe dig med at finde balancen, og har du først fundet den, er den meget lettere at finde tilbage til. Og du vil kunne nyde livets store rutsjebanetur med alt, hvad den har at byde på.
Dine kompetencer og styrker skal i spil, og de skal orkestreres, så de kommer dig til gode både i privat-og i arbejdslivet.

Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Online terapi kan hjælpe dig med livets små og store udfordringer

Under et forløb skal der forventes tid til refleksion og forberedelse.
Et forløb vil typisk strække sig over 6 – 9 måneder og være en kombination af møder fysisk eller online samt kortere korrespondance via mobil og mail/sms.
Du vil lære, hvad det vil sige at være mentalt robust og kunne mestre at reflektere og jonglere med dine tanker, følelser og handlemønster.

Undervejs i forløbet arbejder vi med hvem du er, hvor du er i livet, og hvordan du relaterer til dig selv. Vi træner dig i at anvende dit indre kompas, øge din selvbevidsthed, integritet og autenticitet. Sideløbende arbejder vi med din åbenhed, dit nærvær og en generel lærende indstilling til livet.

Desuden arbejder vi med dine kognitive færdigheder, så du lærer at have en opmærksomhed på, hvad og hvordan du tænker, og hvordan du kan styre dit tankemønstre i en mere bevidst, konstruktiv og positiv retning.

Sammen kigger vi på, hvordan du relaterer til andre samt, hvordan du udviser omsorg både for dig selv og andre. Du lærer om følelser og om den indbyrdes sammenhæng tanker og følelser imellem.

Kommunikation er essentiel. Du er dine ord, så hvordan taler du til dig selv og andre? Efter et forløb vil du føle dig afklaret og i stand til at handle og skabe forandringer.

Det siger mine klienter

Annette skaber tillidsvækkende og inspirerende rammer fra første session, og så er hun god til at justere sin tilgang løbende. Hun skubber på, når der er behov for det, og hun skaber rum for refleksion og eftertænksomhed, når der er behov for dette. Og, vigtigst af alt, så mærker man med det samme, at hun oprigtigt brænder for, at man som klient lykkes med at flytte sig og blive en endnu bedre udgave af sig selv. Det er virkeligt dejligt at mærke, og dette engagement smitter af igennem hele forløbet

— Jonas, erhvervsleder, 38 år.