Midt I Livet

Føler du, at du er i transit – at du sidder i en stor international lufthavn, men ikke ved hvilket fly du skal tage eller hvilken destination du vil til? Måske oplever du meningsløshed – fordi børnene flytter hjemmefra, dit job er ligegyldigt eller er du er midt i en skilsmisse?
Kender du til følelsen af at være utilstrækkelig, fordi du skal balancere mellem rollerne som mor, kvinde, karrierekvinde, kollega, partner, veninde, datter? Tager du ansvar og træffer beslutninger for alle andre, men når det kommer til dig selv, er det svært? Ser du dig selv i ”spejlet” og tænker, hvad skete der lige der? Får du prioriteret og passet godt nok på dig selv? 

Et nye kapitel starter – find vejen

Forestil dig et meningsfuldt liv hvor :

midtvejskrise terapi
  • du har mål og retning, så du får mere klarhed og energi
  • du bliver bedre til at prioritere mellem rollerne og vælger selv, hvad og hvem du giver din opmærksomhed og dyrbare tid til
  •  du har mere glæde, positivitet og får kærligheden til dig selv og livet tilbage

Tag dig selv, dine tanker og følelser alvorligt. Invester i dig og i et individuelt kvindeforløb, hvor du skaber en banebrydende forandring og lærer dig selv at kende og får det liv, som du ønsker. Det vil give dig en ny retning og forstærke troen på dig selv og dit værd.

Giv dig selv en gave og lev dit fulde livspotentiale.

Er du klar på en lille øvelse?

Uanset alder står du midt i dit liv – lige der hvor tingene sker, og hvor du skal sørge for, at du har det bedst tænkelige udgangspunkt.

cirkel_midtikvindelivet.png

Stop op i 10 minutter og lav et 360 graders tjek på dit liv.
Scor dig selv på mentalrobust-hjulet på en skala fra 1 til 10, hvor 1 er dårligt og 10 er bedst muligt. Hvilken melding kan du give dig selv?

Kører alt på skinner for dig? Så lær af din succes. Vid hvordan du er, og hvad du gør, når du er bedst. Lær dine styrker at kende og brug dem bevidst. Jo mere bevidst du er om dine positive handlingsmønstre, desto bedre kan du håndtere udfordringer og svære situationer.

Er du i en periode med mange udfordringer?
Dan dig et billede af, hvor skoen trykker og på hvilke områder, som du synes, at der kan/skal ske ændringer.
Overvej hvor du vil sætte ind og tro på, at du kan ændre alt, hvad du ønsker. Hvor der er vilje, er der vej.
Måske skal du bare have lidt hjælp.