Online coach

Coaching går ud på at give støtte og hjælpe dig med at skabe og leve det liv, du virkelig ønsker. Det er en anerkendt metode, hvis du vil udvikle dig personligt eller fagligt eller du ønsker forandring, klarhed eller nye perspektiver.

Du skal vælge et forløb hos mig, fordi jeg favner det hele menneske. Med professionelle redskaber hjælper jeg dig med at se, hvordan du kan ændre på fremtiden. Jeg sørger for at afklare forskellige praktiske spørgsmål, så coachingforløbet kan tilpasses dig bedst muligt. Som din online coach kan jeg hjælpe med at skabe klarhed over problemstillinger i dit liv og med at skabe de nødvendige forandringer. Med mit tilbud om online coaching kan jeg hjælpe dig med at se tingene i et andet perspektiv og vende dit blik mod nye muligheder.

Hvad er coaching, og hvordan vil det hjælpe dig?

Coaching er ikke terapi, men et udviklingsværktøj i form af samtale, der er rettet mod nutiden og fremtidige mål. Gennem dialog tager vi udgangspunkt i dine målsætninger, hvor du får hjælp til at skabe klarhed over dine mål og problemstillinger og får sat rammerne for en positiv forandringsproces.

Gennem personlig coaching kan jeg hjælpe dig med det, du har brug for. Sammen synliggører vi dine kompetencer, så du selv kan være med til at lægge en plan for din egen udvikling. Coaching er nemlig en samtaleform, hvor der tages udgangspunkt i, at de bedste svar og løsninger findes i os selv. Alle mennesker har hver deres måde at se verden på, og gennem coaching får du mulighed for at se dine blinde pletter og ikke mindst forstå dit værdigrundlag og dine styrker.

Online coaching med udgangspunkt i dine behov

Jeg har en passion for at hjælpe mennesker med at skabe personlig udvikling og folde deres potentialer ud. Få folk til at lykkes. Det vil jeg også hjælpe dig med at gøre. Som online coach stiller jeg værktøjer til rådighed, der passer præcist til din situation.
Måske ønsker du at fokusere på din personlige udvikling, og det kan også være, du har et ønske om at blive mere mentalt robust? Jeg kan også hjælpe dig med at ændre på indgroede vaner, lige som jeg kan gøre dig bedre til at kommunikere. Måske oplever du, at du er fastlåst i de samme handlemønstre og derfor støder ind i de samme udfordringer gang på gang? Så tilbyder jeg at hjælpe dig med at bryde ud af dem og få implementeret nye og gode vaner i dit liv.

Hvorfor skal du vælge mental robust som din online coach?

Når du vælger mig som din online coach, vil vores samtaler foregå via Zoom-opkald, og det betyder, at vi stadig kan se hinanden og kan tale frit og fortroligt sammen. At vores samtale foregår via videoopkald, er ikke ensbetydende med, at du kommer til at gå på kompromis med hverken nærhed eller tryghed. Tværtimod kan du tage del i sessionen i dit eget hjem, hvor du føler dig allermest tryg. Hos mig får du online coaching, hvor og når det passer dig.

Online coaching her hos mental robust vil blandt andet kunne hjælpe dig med:

  • ^At rette fokus mod det, du ønsker
  • ^At mærke dig selv og være tro mod dine tanker, ønsker og værdier
  • ^At tage store beslutninger i livet ift. job, parforhold eller bopæl
  • ^At få et bedre selvværd
  • ^At opnå stærkere relationer til dem omkring dig
  • ^At finde din vej

Jeg hjælper dig på rette vej med online coaching

Det er fuldt ud dit eget ansvar at skabe det liv, du drømmer om. Gennem online coaching vil du få de rette værktøjer og den nødvendige støtte til også at gå efter det.

I en travl hverdag kan det være nemt at miste overblikket og fokus på det, der er vigtigt. Jeg står klar til at få dig tilbage på rette spor. Gennem vores online samtaler får du hjælp til at opnå en ny bevidsthed om dig selv, samt hvordan du bedst kan navigere i den situation, du står i nu og her.

Som online coach kan jeg tilbyde de samme 1:1-forløb, som jeg kan face-to-face. Som din online coach sørger jeg for at favne dig som helt menneske, og med professionelle redskaber hjælper jeg dig med at se dine muligheder for at skabe den forandring, du ønsker. Som online coach tilbyder jeg ikke terapi, men i højere grad værktøjer til at skabe forandring.

Gennem samtalen kan jeg hjælpe dig med at finde frem til dine styrker og potentialer. Det gennemgående fokus vil være på nutiden og særligt fremtiden, men jeg inddrager også gerne oplevelser og læring fra fortiden. Sammen arbejder vi med det, der foregår inde i dig. Som online coach hjælper jeg dig til at skabe det liv, der giver mest mulig mening for dig.

Nyd fleksibiliteten ved coaching online

Køber du mit online coachingforløb, så kan du nyde fleksibiliteten ved coaching, der foregår der, hvor du foretrækker det. Du kan nemlig tage del i mine online coachingforløb, uanset hvor i landet du befinder dig. Og du kan nemt booke sessioner fra gang til gang på de tidspunkter, der passer dig bedst.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at blive klogere på, om online coaching er den rette løsning for dig. Jeg tager også gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder.